Kontakt

Jagtrejser

Som noget nyt i 2012 kan Arduinna Consult nu tilbyde formidling af Jagtrejser... Ordningen kalder vi Arduinna Hunting og har sin egen selvstændige hjemmeside.

Med Arduinna Hunting ønsker vi at dele nogle af de store jagtoplevelser, som vi selv har haft rundt omkring i verden, med ligesindede. Og vi ønsker frem for alt at formidle, nogle af de storslåede jagtrevirer, som vi selv gennem årene har nydt godt af.

Det er vores mål at specialisere os i nogle få lande og destinationer, som vi med sikkerhed ved, opfylder vore egne krav og ønsker til en unik jagt- og naturoplevelse. En oplevelse af at være tilstede i naturen på naturens egne præmisser – Uden et hav af tjenende ånder, og hvor den største luksus består i maksimal afstand til asfalt.

Virksomheden er stadig i sin vorden, og foreløbig vil vi koncentrere os fuldt og helt om, at arrangere jagtrejser til England, Finland og Canada.

Opstår der med tiden efterspørgsel på jagtrejser til andre lande og destinationer, vil vi naturligvis tilstræbe at imødekomme dette. Vi ønsker dog kun at medtage rejsemål, som vi selv har efterprøvet, og som vi er overbeviste om at vore kunder bliver 100 % tilfredse med.

Arduinna Hunting har ingen ambitioner om, at vore jægere skal hjembringe trofæer der vil fylde op i rekordbøgerne. Det er til gengæld et altoverskyggende mål, at din jagtrejse kommer til at fylde mest muligt i din bevidsthed. Samtidig garanterer vi, at de trofæer du kommer til at hjembringe, vil minde dig om en jagtrejse, fuld af uforglemmelige oplevelser. 

I håb om at interessen og tilliden er vakt, ser vi frem til en snak om vore revirer og vildtarter – og glæder os først og fremmest til at indfri dine jagtdrømme.

Knæk og Bræk derude!